Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

1ος Αγώνας Ορεινού Δρόμου στο Δάσος του Κουβαρά



Ο Δήμος Σαρωνικού διοργανώνει τον 1ο Αγώνα Ορεινού Δρόμου στο Δάσος του Κουβαρά το πρωί (10:00 π.μ.) της Κυριακής 20 Νοεμβρίου 2011 με σύνθημα «Αγαπώ το Δάσος, Φροντίζω το Δάσος, Αθλούμαι στο Δάσος».

Σκοπός της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι να ευαισθητοποιηθούν οι κάτοικοι του Δήμου αλλά και όλοι όσοι θα συμμετάσχουν στον αγώνα (αθλητές, εθελοντές, θεατές) σε θέματα περιβάλλοντος, εθελοντισμού και αθλητισμού.


Ο αγώνας θα διεξαχθεί σε ένα από τα ομορφότερα δάση των Μεσογείων, έναν από τους ελάχιστους εναπομείναντες «πνεύμονες» πρασίνου της περιοχής, σε μία διαδρομή μοναδικής φυσικής ομορφιάς συνολικής έκτασης 11 χιλιομέτρων. Αφετηρία της είναι η Διαδημοτική οδός Κουβαρά – Αυλακίου (θέση Υπαπαντή), κατόπιν η διαδρομή εξελίσσεται μέσα στο δάσος του Κουβαρά, συνεχίζει στο Δάσος Διονύσου (Μαυροβούνι) στα διοικητικά όρια του Δήμου Λαυρεωτικής και αφού ακολουθηθεί μια κυκλική πορεία, ξεκινάει η κατάβαση – επιστροφή στην αφετηρία, που είναι και το σημείο τερματισμού.


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα στο Δήμο Σαρωνικού (τηλ. 2299 320300, υπεύθυνος Δημήτρης Αναγνώστου).


http://www.saronikoscity.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου