Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Εκδήλωση διαμαρτυρίας για ελεύθερες παραλίες στην Ανάβυσσο



Ο Δήμος Σαρωνικού διοργανώνει την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011 και ώρα 9:00 μ.μ. στην κεντρική παραλία Αναβύσσου (Πέτρινο) μουσική εκδήλωση διαμαρτυρίας για το ξεπούλημα των παραλιών του από τα Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει ο μουσικός και τραγουδιστής Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, ο οποίος θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα γεμάτο χιούμορ,  σαρκασμό και πρωτοτυπία που χαρακτηρίζεται όμως από ποικίλες μουσικές επιρροές και πρωτότυπες ενορχηστρώσεις,  ενώ παράλληλα περιλαμβάνει πασίγνωστες διασκευές που δίνουν παλμό και κέφι στο κοινό.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι καλλιτέχνες Άλκης Κόλλιας και Αλεχάντρο Ντίαζ θα ερμηνεύσουν προοδευτικά τραγούδια από χώρες της Λατινικής Αμερικής.

Ο Δήμος μας, με τη διοργάνωση αυτής της μουσικής εκδήλωσης, δηλώνει για ακόμα μια φορά με ξεκάθαρο και κατηγορηματικό τρόπο ότι θα συνεχίσει τον αγώνα που έχει αναλάβει όλα αυτά τα χρόνια προκειμένου να παραμείνουν οι παραλίες του ελεύθερες και ανοιχτές σε πρόσβαση για να τις απολαμβάνουν όλοι οι πολίτες.

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Σαρωνικού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου